100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rendezvény vagy esküvő? Töltse ki űrlapunkat!

Blog

Karácsony, Szilveszter és egyéb ünnepi, baráti összejövetelek.

Szofi
2021.12.27 14:02
Karácsony, Szilveszter és egyéb ünnepi, baráti összejövetelek.

Mit szeretnél inni? Unod már a kérdést? Ötlethiánnyal küzdesz vagy valami különlegesebbre vágysz a megszokottnál Tippeket és segítséget adunk az italválasztáshoz és készítéshez. Két részes sorozatunk első részében a szilveszteri koccintást és a pezsgőket vesszük górcső alá!

Miért pezsgővel koccintunk Szilveszterkor?


A pezsgő a jeles alkalmak, legfőképp a szilveszter egyik jellegzetes szimbóluma. De hova is vezethető ez vissza? Az év utolsó napját és az Újév első napját számtalan babona lengi körbe, ehhez köthető a pezsgő fontossága is. A hiedelem szerint olyan lesz évünk, amilyen az Újév első napja, ezért is elterjedt szokás, hogy csupa olyan ételt és italt fogyasztunk, ami a gazdagságot szimbolizálja. A gazdagság és a luxus legjellemzőbb szimbóluma italok tekintetében a pezsgő, ehhez kétség sem fér.

A pezsgő választék rendkívül széles skálán mozog ár tekintetében is. Még ha a hétköznapokon nem is szívesen áldozol rá, hogy neves pezsgőt kóstolj, a Szilveszter kiváló alkalom lehet erre, már csak a fent leírtak miatt is.
Nézzük akkor most kedvenceinket!

Pezsgő ajánló ünnepekre


Kreinbacher Brut Classic

Illata a citrusok, fehérvirágok és mandula aromák kombinációjával azonnal elkápráztat. Friss és elegáns, lendületes, telt habzású nedű.


Moet & Chandon Imperial Brut

Páratlan minőségű francia pezsgő, a különlegességek kedvelőinek ajánlott.


Veuve Clicquot Champagne Brut

Aranysárga, apró buborékos presztízs ital. A hosszú érlelés adja a pezsgő selymességét.

Veuve Clicquot Champagne Rose

Élvezd a rosé pezsgő különleges varázsát gyümölcsös, harmonikus kombinációban az érett
szamóca és cseresznye intenzív ízével.

Beau Joie BRUT

Ez a semmihez sem hasonlítható száraz pezsgő cukor hozzáadás nélküli érleléssel készül. Illatában rendkívül gyümölcsös, íze egyedi és karakteres, ugyanakkor bársonyosan simogató. Külön meg kell említenünk külső dizájnát, mely egyedi 100 %-os rézből készült formatervezett fémháló. Ez nem csak külsőség, funkcióját tekintve, a hűtőből kivéve is tovább marad hideg!