100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Veuve Clicquot Champagne Rose 0,75l 12%

Veuve Clicquot Champagne Rose 0,75l 12%
Veuve Clicquot Champagne Rose 0,75l 12%
1818-ban a Madame Clicquot feltalálta az első ismert kevert Rosé pezsgőt, amelyet élvezhetsz és megoszthatsz ma az életerő és a gyümölcsszüret miatt.

50–60 különféle cru felhasználásával készült cuvée. A Yellow Label hagyományos keverékén alapul, 50–55% Pinot Noir, 15–20% Meunier, 28–33% Chardonnay.

A Pincemester és szakértői csapata kiváló minőségű vörösborokat és még mindig borokat válogat a Champagne egyik legkeresettebb szőlőterületéből, hogy megtalálják az ízek és tulajdonságok kifejezetten a Veuve Clicquot Rosé stílusát.
Az 50–60 különféle cru és a tartalék borok 30–45% -ából készült cuvée a Yellow Label hagyományos keverékén alapul: a Pinot Noir túlsúlya (50–55%) olyan szerkezetet biztosít, amely jellemzően a Veuve Clicquot, míg Chardonnay ( 28-33%) adja a tökéletesen kiegyensúlyozott bor elengedhetetlen eleganciáját és finomságát, és egy kis Meunier (15-20%) teszi teljessé a keveréket.
Az elegyet ezután 12% vörösborral egészítik ki vörös szőlőből, biztosítva a gyümölcsösséget. A Crayères-beli öregedés hosszú ideje (legalább 3 év Rosé esetében) selymességet kölcsönöz a pezsgőnek.

A friss támadást gyümölcsös, harmonikus érzés követi a szájban. A bor tökéletesen kiegyensúlyozottan, a legjobb Veuve Clicquot stílusú rózsaszín pezsgőkkel ötvözve az eleganciát és a hangulatot. A bor varázsa működik - ez az elengedhetetlenül teljes pezsgő igazi finomságként élvezhető. Teljes test és finoman gyümölcsös, lédús, érett szamóca és cseresznye intenzív ízével, a Veuve Clicquot's Rosé vörös gyümölcsvirág, amely Madame Clicquot ötletes és merész szellemét fejezi ki.
Raktáron
29 990 Ft