100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rendezvény vagy esküvő? Töltse ki űrlapunkat!

Blog

A Zöld DrinkAir

2022.05.17 16:07
A Zöld DrinkAir

A zöld DrinkAir

Napjainkban egyre fontosabbá válik környezetünk megóvása, a fenntarthatóság, és a vállalati felelősségvállalás. Éppen ezért a DrinkAir a kezdetek óta elkötelezett híve az alternatív csomagolóanyagok használatának, valamint a pazarlások okainak felkutatásának.

Hogyan is működik?

 

Az italok csomagolása során törekszünk a mértékletes, mégis biztonságos szállítási körülmények megteremtésére, valamint az esetek 98%-ban környezetbarát, lebomló anyagokat használunk.

 

Fontosnak tartjuk a 3R, azaz a Reduce, Reuse, Recycle folyamat bevezetését, amely magyarul annyit tesz: Használj kevesebbet, Használd újra, Hasznosítsd újra. Ez nem csupán termékeink alacsony árának fenntartását segíti elő, de ez a szemléletmód vihet minket közelebb egy hulladékmentesebb jövőhöz. Ezen elv miatt igyekszünk minden egyes feladott csomagot egy – hozzánk korábban beérkezett, tiszta, jó állapotú – használt kartondobozba csomagolni, mely kellőképpen biztonságos italaid számára, ám nem jár fölösleges fák kivágásával, illetve az ehhez szükséges energia felhasználásával.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy sokan ajándéknak szánjátok rendelésetek, vagy egyéb okból ragaszkodtok egy jelöletlen teljesen új kartonhoz. Senkit nem szeretnénk megbántani, így lehetőséget biztosítunk a választásra. Amennyiben mindenképpen új dobozra van szükséged, jelezd számunkra a megrendelésnél, és mi mindenféle egyéb költség nélkül biztosítjuk azt. A hozzánk beérkezett, további használatra alkalmatlan darabokat szelektív hulladékként kezeljük.

 

De nézzük, miből is áll a csomagolás:

 

Kartondoboz

A korábban már említett módon igyekszünk újra használni a hozzánk beérkezett kartonokat, az újakat pedig megbízhatóan újrahasznosított papírt felhasználó forrásból szerezzük be.

Hullámpapír

Ezt az újrahasznosított papírból készült segédanyagot használjuk az italosüvegek védelmére, hogy szállítás közben semmiképpen ne koccanhassanak össze és ne sérülhessenek.

 

Térkitöltő

Talán sokan nem tudják, de zöld színű térkitöltőnk lebomló anyagból készül, így jellegzetes kukorica illat érezhető a csomag felnyitásakor. Bár színén kívül megszólalásig hasonlít a „pufi” fantázianevű snack-hez, sajnálatos módon emberi fogyasztásra nem alkalmas.

 

Papír ragasztószalag

A doboz lezárásához minden esetben újrahasznosított papírból készült szalagot használunk, ezzel is csökkentve a műanyagfelhasználást.

Amikor mi is bűnözünk

Nem szeretnénk álszent vállalat lenni, sajnos a nagyobb méretű csomagok néha megkívánják némi fólia használatát, ám ezt csak legvégső esetben vetjük be, mikor a dobozok épségét nem lehetséges másképpen megóvni.

 

Reméljük sikerült megnyugtató leírást adnunk csomagolástechnikánkról, ha bármi kérdésed merült volna fel útközben, keress minket elérhetőségeinken!

 

Üdvözlettel,

 

A Kapitány