Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Blog

Esküvők, rendezvények

2022.02.08 17:33
Esküvők, rendezvények

Esküvő vagy más nagyobb rendezvény szervezését tervezed? Felejthetetlen ünnepséget szeretnél, és nem azért, mert idő előtt elfogyott a rendelkezésre álló italmennyiség? Bizonytalan vagy az választékot illetően? Miből, mennyit és milyet? Az italok kalkulálása valóban nem kis feladat és bizony könnyű mellélőni. Inkább többet számolsz, hogy biztosan elég legyen, aztán azt kívánod: bárcsak visszavásárolnák, mihez kezdjek ennyi megmaradt itallal? Ha ilyen és ehhez hasonló gondolatok járnak a fejedben, ezt a cikket mindenképpen olvasd el!

 


Esküvők/rendezvények fontos része az italcsomag
Az esküvők és céges rendezvények mellett, napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak egyéb, nagy létszámű ünnepségek is, mint például a születésnapok: a 30 általában nagy buli, de talán a 40 még nagyobb és akkor a többi kerek évszámot nem is soroljuk...
Ott vannak a keresztelők, diplomaosztók vagy ha már házasságról beszélünk: az ezüst, arany és gyémánt lakodalom is kiváló alkalom arra, hogy együtt ünnepelj családoddal, barátaiddal. Egy kivételes alkalom mindig remek lehetőség, hogy az ember kiengedje a gőzt és megszabaduljon a hétköznapok mókuskerekétől. Ehhez azonban a legkellemesebb
átvezetés, ha a kedvenc italát kortyolgathatja, míg összerázódik a társaság és túlestek a formalitásokon.
Bármi is legyen az apropója egy rendezvény megszervezésének, rengeteg felelősséggel jár és annál is több dolgot kell megszervezni. Tudjuk, hogy szeretnél Te is túlesni ezen a részén:
- vendéglista: mindenekelőtt a legfontosabb, hiszen tudnod kell, hány főre kalkuláld a
rendezvényt, otthon tartod vagy helyszínt keresel.
- a helyszín kiválasztásánál nem árt, ha már van elképzelésed arról, hogy milyen ételt
és milyen italcsomagokat szeretnél, mivel ezt is egyeztetned kell a helyszínnel.
- meghívók kiküldése: fontos, mint ahogyan az is, hogy megkapd a visszajelzést a
résztvevőkről, ezután tudsz csak az étellel és az itallal tervezni.
- zene: a lehetőségek tárháza végtelen és nagyban függ a rendezvény apropójától
- étel: állófogadás, svédasztal, vagy ültetett vacsora felszolgálással?
- ital: ez az a rész, ami miatt nem kell aggódnod, ha ránk bízod!
És még sorolhatnánk, a lista végtelennek tűnik és mi nem is szeretnénk elvenni a kedved, sokkal inkább segíteni szeretnénk ebben. A hangulat minden bulin meghatározó, amit - sajnos vagy nem - a rendelkezésre álló italok választéka, minősége és mennyisége is befolyásol. Ebben szeretnénk mi segíteni Neked a megfelelő italcsomagjainkkal esküvőre/rendezvényre, személyre szabva!

Buktatók esküvőkön/rendezvényeken a félre kalkulált italcsomagokkal:
Az esküvőkön, rendezvényeken és nagyobb ünnepségeken nagyobb mennyiségű ital is fogy, amit nehéz előre meghatároznod, ha nincs benne nagy tapasztalatod. Sok esetben alul- vagy túlméretezik a szervezők az italcsomagokat, ami lássuk be, egyik szempontból sem túl jó. Persze, a legrosszabb eset az, amikor idő előtt elfogy az italkészlet. Ez kellemetlen lehet a vendégeknek, csakúgy mint a szervezőnek. Az még a szerencsésebb eset, hogy a nyakadon marad egy pár üveg ital, “Jó lesz még az későbbre.” - gondolhatod, de tudjuk, hogy a sok más egyéb költség miatt Te is úgy érzed majd, jobb lett volna, ha a zsebedben marad az az összeg. Főleg, ha ráadásul pont olyan ital maradt, ami nem is tartozik a kedvenceid közé. Ismerős az érzés?


Hogyan tudunk segíteni az esküvő/rendezvény italcsomagjainkkal?
Pontosan ebben szeretnénk Neked segíteni, hogy ne kerülj ilyen kellemetlen szituációba. Szeretnénk, hogy a vendégeid megtalálják az ízlésüknek megfelelő italokat és abból fogyaszthassanak jólesően, anélkül, hogy Te az ujjadat tördelnéd egész este, aggódva, hogy vajon elég lesz-e minden?!


Esküvő/rendezvény italcsomagjainkat Te válogatod össze
Széleskörű italkínálatunkban megtalálod a
- tömény italokat
- nagyüzemi és kisüzemi söröket, hazai és külföldi gyártóktól egyaránt
- folyó és palackozott borokat
- pezsgőket
- cidereket
- alkoholmentes italokat
Természetesen többféle minőségből és árkategóriából is választhatsz. Nálunk biztosan megtalálod a vágyott nedűt, de ami a legfontosabb, hogy vendégeid is elégedettek lesznek és még sokáig emlékezetes lesz mindannyiótoknak az együtt töltött ünnepség!


Kiszámoljuk a szükséges italmennyiséget
Ha nem szeretnél kockáztatni, bízd ránk a kalkulációt! Ehhez mindösszesen annyi dolgod van, hogy kitöltöd az űrlapunkat, amin néhány mondatban leírod elképzeléseidet (életkori megoszlás, alkoholfogyasztási szokások, stb.) és az itallistából bejelölöd azokat, amelyeket szeretnéd megrendelni. Innentől pedig mi jövünk! A Drinkair mögött több éves tapasztalat van különböző típusú és létszámú rendezvények italellátását illetően. A megadott paraméterek alapján kiszámoljuk az ajánlott italmennyiséget.

Ha felülkalkuláltuk rendezvényedre az italcsomagot, visszavásároljuk a
megmaradt bontatlan üvegeket
Attól már nem kell tartanod, hogy kevés lesz az ital, de mi van, ha rajtad marad? Ebben is segítünk! A megmaradt bontatlan üvegeket teljes áron visszavásároljuk, így emiatt sem aggódnod.

Biztosítjuk az esküvőre/rendezvényre rendelt italcsomagok szállítását
Hogy ne legyen gondod a szállításra, ezt is átvállaljuk. 30.000 Ft értékű rendelés esetén a kiszállítás díjmentes, de ha a fentiekben említett nagyobb rendezvények valamelyikére készülsz, ezt az összeget valószínüleg el fogod érni.

Mindenben segítünk!
Előfordulhat, hogy egyáltalán nincs tapasztalatod egy nagyobb rendezvény ital fogyasztási szokásait illetően, ez esetben is arra bátorítunk, hogy fordulj hozzánk bizalommal és ellátunk ötletekkel, tanácsokkal. Webshopunkban a teljes italkínálatot megtalálod képekkel, az űrlapon pedig megjegyzést is írhatsz igényeidhez. Ha azonban úgy gondolod, hogy ennél többre van szükséged, keress minket telefonon vagy látogass el hozzánk üzletünkbe!

Belvárosi üzletünkben kollégáink állnak rendelkezésedre, és minden felmerülő kérdésedre készséggel válaszolnak.

Reméljük, hogy segítségedre volt ez a cikk és az italkínálat összeállításával részesei lehetünk egy fantasztikus ünnepségnek. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!