100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Blog

Karácsony a DrinkAirrel

2022.10.14 19:03
Karácsony a DrinkAirrel

Vannak, akik szerint a karácsonyi ajándékozás előkészületeit nem lehet elég korán kezdeni. Mások az utolsó pillanatokra hagyják az ajándékok beszerzését, az ezáltal termelődő adrenalinnal töltekezve. Akár gondos tervező, akár utolsó pillanatban siető ajándékvásárló vagy, nálunk megtalálhatod a tökéletes ajándékot, ráadásul ehhez nem kell kimozdulnod a hideg utcára, vagy a zsúfolt bevásárlóközpontokba! Beszállás, hamarosan elrepítünk az Északi-sarkra!

 

Az egyik legközkedveltebb ajándék bármilyen alkalomra a bor. Elegáns, egyszerű mégis nagyszerű ajándék, kínálatunkban megtalálható a vörös- és fehérborok széles skálájának számos eleme. Ha pedig nagyobb ajándékot adnál, mi is megajándékozunk, kartonos borcsomagjaink most kedvezményes áron kerülhetnek a fa alá!

Van, aki az ajándékozásnál a tárgyak helyett az élményekre helyezi a hangsúlyt, természetesen rájuk is gondoltunk, bor- vagy ginkóstolóink tökéletes választások, ha a hideg januári hónapokra egy kis belső felmelegedést adnál baráti társaságodnak.


Végezetül pedig azoknak, akik nem (csak) alkoholos italt adnának ajándékba, bemutatjuk vadonatúj ajándékcsomag-kollekciónkat, amelyek között mindenki megtalálja a kedvére valót. Különböző csomagjaink különféle ajándékokat rejtenek, de egy a közös bennük: egész biztosan örömet fognak szerezni a megajándékozottnak!

Készülj tehát velünk a karácsonyra, és szerezz örömet családtagjaidnak, barátaidnak, mindig szuper áron, az otthonod kényelméből megrendelve, házhozszállítva!

Ajánlatainkat megtalálod itt: drinkair.hu/karacsony