100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Rólunk

Ital webáruházunk története nem túl hosszú, ám annál változatosabb. 2021 februárjában pattant ki az ötlet, hogy egy megbízható, megfelelő árszínvonalú és magas minőségű üzletet hozzunk létre, melyet néhány hónap alatt fel is építettünk, hogy április elején már kiszolgálhassuk első vásárlóinkat. Az ezt követő időszakban rengeteget fejlődött a márka vásárlóink visszajelzései alapján, illetve igyekeztünk olyan megoldásokat találni, mellyel a megrendelt csomagokat a lehető legrövidebb időn belül, ám pontos összeállítással tudjuk kézbesíteni. A piaci igényekre reagálva 2021. decemberében megnyitottuk első mintaboltunkat, ahol szeretettel várjuk vásárlóinkat!

Vásárlóink visszajelzésére mindig kiemelt figyelmet fordítunk, így kérdés, probléma esetén bármikor szíves rendelkezésére állunk!

A fenntarthatóság fontossága mindennapjainkban kulcskérdés, így csomagjaink összeállításánál igyekszünk a lehető legkevesebb felesleges csomagolóanyagot felhasználni, illetve törekszünk az újrahasználásra/újrajasznosításra.

Webáruházunk kiskereskedelmi értékesítést folytat, így az általunk kiállított bizonylatok továbbértékesítésre sajnos nem alkalmasak. Az áruházban szereplő összegek online bruttó árak, előzetes megrendelés és visszaigazolás hiányában mintabolti áraink eltérhetnek.