100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Nordes Gin 1l 40%

Nordes Gin 1l 40%
Nordes Gin 1l 40%
ordés Galícia egy üvegben . Egyik titka az albariño szőlőben rejlik, amelyet az alapszellemhez használnak , ami sima aromát kölcsönöz a gyümölcsnek és a fehér virágoknak. Ezenkívül 11 növényi növényt tartalmaz , amelyek közül 6 Galíciában vadon nő, és friss, balzsamos jellegét adja. Az eredmény egy kiegyensúlyozott íz, amely határozottan a legjobb prémium ginek közé sorolja , és tökéletes csemege a jó társaságban való élvezethez.

A Galíciában őshonos albariño szőlő kivételesen könnyen iható gint tesz a Nordés-hoz. A szőlő gyümölcsös jegyei és sima illata ötvözi a gondosan macerált növényi anyagokat, hogy páratlan gint hozzon létre. Az eredmény a galíciai és a világ ízeinek tökéletes ötvözete.

A Nordés -ban használt növényi anyagok a zsálya, babérlevél, citromverbéna, eukaliptusz, borsmenta, üvegfű, gyömbér, kardamom, hibiszkusz, fekete tea és természetesen boróka. Mindegyiket pontos mennyiségben adják hozzá a finom és kiegyensúlyozott jegyek eléréséhez, amelyek megkülönböztető aromát kölcsönöznek.
Raktáron
15 990 Ft
Hasonló termékek