100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake 0,72L 15,8%

 Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake 0,72L 15,8%
Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake 0,72L 15,8%
Az illatainak a megismerése előtt 5-50 fok közötti hőmérsékletre kell melegíteni, ez szükségszerű, bár a fogyasztása tetszés szerinti. Ez az ital az egyik legelismertebb márka a sok közül. A koptatás mértéke a rizs szemeken ennél az italnál már 50 %, ami jelzi a közepes minőséget. Az illatainak a kipróbálásakor érezhető az ánizsos, gyömbéres, citromfüves zamat. Majd a finom, édes-száraz sake íz. Rizslisztes, éppen sülő kalács és kenyér, főtt tészta aromák terjengenek.

A Hokkan Daiginjo megkóstolásakor elengedhetetlen a változó hőmérséklet, azaz 5-50 fok között több fokoztaban kell próbálkozni. Ez a márka és ital finoman megalkotott és összeérlelt, lekerekített, selymes, bársonyos. Frissítőleg hatnak az ízei.

Fűszeressége erőteljesebb mint az átlag.
Bővebben
Nincs raktáron
10 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A sake egy tradicionális Japán ital, amely a hódolói szerint a koleszterint csökkenti. Akár 50 fokra felmelegítve is fogyasztják. Speciális rizs fajtákat nemesítettek ki az ital alapanyagaként, és minden esetben hegyi kristályvizet használnak (vagy forrásvizet).

A nyugati civilizációban rizs bornak hívják, valójában az előállítási eljárása közelebb áll a sör megalkotásához. A különbség, hogy a sörnél a keményítőből lesz az első fázisban a cukor, majd a cukorból az alkohol. A sake esetében ez nem két fázis, hanem egyszerre, párhuzamosan történik.

A bor - sör -sake közötti különbség továbbá az alkoholtartalomban is van: a bor 9-16, a sör 3-9, a sake 18-20 %.

A rizst hántolják és a korpa eltávolítása után kezdődhet a sake előállítása.