TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rendezvény vagy esküvő? Töltse ki űrlapunkat!

Hennessy XO Cognac 0,7L 40%

Hennessy XO Cognac 0,7L 40%
Hennessy XO Cognac 0,7L 40%
Hennessy XO Cognac 0,7L 40%
Hennessy XO Cognac 0,7L 40%
Hennessy XO Cognac 0,7L 40%
A Hennessy X.O, az első „eXtra Old” konyak, erőteljes, férfias és nagyvonalú - igazi élvezet. Fás, fűszeres aromákat bocsát ki. Most már a luxus elismert jelképe, gazdag karakterét egy 1947-ben tervezett jellegzetes dekanter erősíti. A Hennessy X.O több mint 100 eaux-de- vie keverékéből áll, amelyeket Franciaország négy legjobb konyaktermelő területeiről válogattak ki. A gazdag, testes és összetett Hennessy X.O a tölgy és a bőr fűszeres aromáit egyesíti a virágok és érett gyümölcsök édesebb esszenciáival. Tökéletesen kiegyensúlyozott, erőteljes ízvilágú, jól összehangolja a fűszeres karaktereket és a gyümölcsös édességet. Komplex és tartós. A X.O-t hagyományosan a egy finom étel elfogyasztása után tisztán élvezték. Mindazonáltal egyre több ember felfedezi az X.O további örömeit például "On the Rocks". Egyszerűen adjunk hozzá egy vagy két jégkockát és egy csepp vizet az ital aromáinak felszabadításához.

Szín: Mély és intenzív borostyán, mahagóni pillantással, az X.O lényegesen sötétebb, mint a kollekció többi tagja.

Aroma: A kandírozott gyümölcs illatai finom, enyhén fűszerességgel kombinálódnak, összetéveszthetetlen aromáját kölcsönözve ezzel az X.O-nak.

Íz: Az X.O erőteljes, bár puha tónusú, kakaó jegyekkel és meleg, gyümölcsös jelenléttel, amelyet hatalmas lecsengés követ.

Hogyan fogyasszuk

• Élvezhetjük tisztán, egy cseppnyi vízzel vagy jégkockára öntve vagy egy kellemes koktél részeként.

• Szobahőmérsékleten ajánlott fogyasztani.

• Felállítva, hűvös, sötét, száraz helyen tároljuk.

• Alkoholfoka 40 %.
Raktáron
62 490 Ft
Kiegészítő termékek