100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Havana Club 3 Years Rum 1L 40%

Havana Club 3 Years Rum 1L 40%
ÚJ
Havana Club 3 Years Rum 1L 40%
A Havana Club Rum története 1492-ben kezdődött amikor Columbus "mindenki legszebb szigetének" kiálltotta ki Kubát. 1850-re az ország a világ egyharmadának cukorkészletét látta el. A rumipar Kubában fejlődésnek indult. Az új technológiákat kihasználva újfajta rumot tudtak kifejleszteni, jellegzetes kubait. A 20. század elején a koktélkészítés alapja lett a rum, megszületett például a Mojito, a Daiquiri és a Cuba Libre is. Kuba úgy döntött hogy a Havana Clubot választja hogy képviselje az országot és exportálja a rumot. Új logót hoztak létre, amely szimbolizálja a szigeten a napot és a Giraldillát, Havanna városának és szabad lelkének emblémáját.

A Rumot a gazdag cukornád, a termékeny talaj, a tökéletes trópusi éghajlat, az emberek akik részt vesznek a folyamatban és a hagyomány iránti szenvedély teszi különlegessé. Minden egyes rumot legalább 3 évig érlelnek.

A Havana Club 3 years egyedi jellege a tölgyfahordókban legalább három évig tartó természetes öregedésből származik. Mivel ez a rum lassan érlelődik a trópusi kubai éghajlaton, megkapja halványsárga színét és megkülönböztető tölgyfahordós jegyeit, amelyek friss gyümölcsös ízekkel és a gazdag kubai cukornád melaszból származnak. A Havana Club 3 Anos legfiatalabb cseppje három éves. Két év elteltével az aguardient széntartalmú szénre szűrik, hogy eltávolítsák a szennyeződéseket és visszakerüljön a hordóba. Az egyetlen rum amely hiteles kubai ízlést ad a Mojitonak.
Raktáron
7 980 Ft