Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Grey Goose VX Vodka 1l 40%
Grey Goose VX Vodka 1l 40%
52 990 Ft

Grey Goose VX Vodka 1l 40%

Ez a világ egyik legjobb minőségű, egyik legjobb ízű luxus vodkája. GreyGoose íze igen jellegzetes, jóval lágyabb és valamivel édesebb, mint a többi fajta vodka.

A Grey Goose® Vodka egy prémium vodka, amelyet az alkoholkészítés rendkívüli szenvedélye szült. Csak a legfinomabb francia alapanyagokból készül - a legmagasabb minőségű helyi őszi búzából és érintetlen mészkőszűrésű forrásvízből. A világ gasztronómiai fővárosában, Franciaországban desztillálják, a Maître de Chai hagyományait felhasználva, és mindössze tényleg két összetevőből - az említett helyi Picardie-i őszi búzából és természetes forrásvízből.

100%-ban természetes és 100%-ban Franciaországban gyártott vodka, amely virágaromákat, vanília ízeket és a származási országára jellemző eleganciát nyújt. Sima és tiszta ízének köszönhetően kiválóan alkalmas koktélok készítéséhez is. A palack sem mindennapi ragyogással csábít, páratlan kivitelezés. A francia alapanyagok egyedülálló keveréke és az egyedileg kalibrált gyártási folyamat a világ legjobb ízű vodkáját teremti meg, amely tökéletes ajándék az ünnepi összejövetelek fényének emeléséhez.

A Grey Goose® Vodka gyönyörűen tiszta, friss és elegánsan aromás ízű. Ez egy páratlan simaságú és kivételes ízű prémium vodka, finom mandulás ízzel és hosszú levezetéssel.
Raktáron
52 990 Ft
Kiegészítő termékek