100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Dictador Colombian Aged Black Treasure 43% 0.7L

Dictador Colombian Aged Black Treasure 43% 0.7L
Dictador Colombian Aged Black Treasure 43% 0.7L
A Dictador Colombian Treasure Aged Gin alapja egy kolumbiai gyümölcs a Limone Mandarino (mandarin-citrom), amely ötvözi az egzotikus édes íz a mandarintól, és a savasságot a citromból. A Gin alapszeszét cukornádból készítik, majd hozzáadnak: bogyós gyümölcsök, fűszereket és a citrusfélék héját. Ahhoz, hogy egy rendkívüli sima, és citrusos gin születhessen a Dictador black Gint beletöltik használt Dictador rumos hordóba és érlelik 3 évig! Hibátlan és semmilyen máshoz nem hasonlítható Gint kapunk! Teszted te is!

Dictador Colombian Aged Gin: a Dictador márka eddig a kiváló minûségû kolumbiai rum védjegye volt, de az utóbbi idõben a ginnel is elõrukkoltak.

Nehezen összehasonlítható más hagyományos ginekkel, mivel bizonyos értelemben kissé rumra emlékeztet. Egyedülálló gyártási folyamata szintén azt eredményezi, hogy kitûnjön a tömegbõl. Tölgyfahordós érleléssel elérték, hogy nagyon élvezhetõ és tiszteletet parancsoló. Rendkívüli ritkaság, a melszos édességgel és egzotikus, vaníliás, enyhén fás-fûszerességével.
Nincs raktáron
14 990 Ft
Nincs raktáron
Hasonló termékek