Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Club Mate 0,5l
Club Mate 0,5l
570 Ft

Club Mate 0,5l

A Club Mate előállításához szolgáló nyersanyagot a Dél-Amerikában őshonos Yerba tea cserjéből nyerik. A mate tea a dél és közép-amerikaiak egyik legfontosabb hagyományos, és legelterjedtebb itala.

A mate tea fogyasztása segítette hozzá a dél-amerikai indiánokat különböző fizikai megterhelések könnyebb legyűréséhez, de ugyancsak nagy népszerűségnek örvendett az európai betolakodók és kolonizátorok körében.

A mate serkentő hatását a koffein benne való kedvező arányú és majdnem mindenki számára mindenféle mellékhatások nélkül fogyasztható előfordulásának köszönheti. A yerba teacserje vegyi összetétele ugyancsak szinte mellékhatások nélkül semlegesíti a nehéz fizikai megterhelés utáni izomfáradtság érzését. A mate tea ezen csodálatos hatása akár egy korty elfogyasztása után is megfigyelhető. A Club Mate készítésekor a mate cserjén kívül tiszta cukor kivonatot is használnak - ezzel tartósítják az italt.

A Club Mate első osztályú mate tealevelekből készül, de édesebb, áttetszőbb és nyersanyagokban gazdagabb a hagyományosan elkészített mate teánál. Egyes orvosok véleménye szerint a mate szomjúságoltó hatásán kívül segít a szélsőséges időjárási viszonyokban való megterhelő fizikai teljesítmények (hegymászás, nagy hőségben való hosszabb gyaloglás) következményeképp fellépő idegi kimerültség legyőzésében, mindezt anélkül, hogy később alvászavarokat, idegrendszeri kimerültséget vagy ingerlékenységet okozna.

A Club Mate fogyasztása fontos nyersanyagok forrása lehet szervezet számára, emellett fokozza teljesítményt és kiváló íze van, ugyanakkor nem terheli túl szívet és keringési rendszert.
Raktáron
570 Ft
Részletek
Az üveg göngyölegének díja termékenként 95 forint. A termék súlya miatt a Magyar Posta és MPL Postapont szállítási módok választása esetén termékenként 25 forint szállítási költséget számítunk fel, melyre nem vonatkozik a 30.000 forint feletti díjmentesség.