100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Absolut Vodka Rainbow 2 Limited Edition 0,7l 40%

Absolut Vodka Rainbow 2 Limited Edition 0,7l 40%
Absolut Vodka Rainbow 2 Limited Edition 0,7l 40%
Az Absolut Vodka először 1979-ben került forgalomba New Yorkban. Hamarosan a város, az Egyesült Államok és végül a világszerte ismertté vált.

De az Absolut tiszta és természetes ízének hátterében álló recept valójában 40 évnél régebbi.

Ugyanez a helyzet a 18. századi gyógyszerpalackkal, amelyet egy svédországi stockholmi régiségboltban találtak, és amely ihletet adott az ikonikus Absolut Vodka üveghez.

Az 1980-as évek eleje óta a The Absolut Company támogatja az LMBTQ+ közösséget azon erős meggyőződésünk részeként, hogy az embereknek szabadon kell tudniuk szeretni azt, akit választanak, és mindenkinek szabadon kell tudnia kifejezni magát.

Még 2008-ban – a Pride Flag és az első Pride-palack 30. évfordulója alkalmából – csak Gilbert Baker művésszel és aktivistával volt értelme együttműködni, a modern LMBTQ+ mozgalom egyik legkiemelkedőbb erejével és az eredeti Rainbow zászló tervezőjével 1978-ban.

2018-ban pedig, amikor Gilbert Baker szivárványzászlója hamarosan betöltötte a 40. életévét, úgy gondolták, itt az ideje, hogy a Rainbow állandó helyet kapjon az Absolut családban, az LMBTQ+ közösségnek nyújtott hosszú és erős támogatásuk szimbólumaként és ünnepeként.
Raktáron
6 990 Ft
Kiegészítő termékek