Wedding or event? Fill out our
form
!
Categories
Profile
Cart
0
+36702373500
|
info@drinkair.hu
Categories
Categories
+36702373500
|
info@drinkair.hu
Search
HU
EN
Profile
Cart
-
Categories
New arrivals!
Products on sale!
Collactions
Gift boxed products
Boraink kartonos kedvezménnyel
Hungarian Craft Beers
Wines
Ciders
Gins
Whiskys
Rums
Liqueurs
Tequilas
Champagnes
Vodkas
Palinkas
Vermouths
Cognac, Brandy
Foreign Beers
Soft Drinks
Cocktail Ingredients
Absinthes
Delicatessen
Exclusive Drinks
Gift Packs
Package Offers
Wedding/Event
Palinkas
Palinkas
Previous product
Next product
Hokkan Sakura Daiginjo Sake 0,72L 15,8%
Out of stock
13 190
Ft
Unit price:
26 380
Ft/l
0.5
Out of stock
Get notified if re-stocked
Az illatainak a megismerése előtt 5-50 fok közötti hőmérsékletre kell melegíteni, ez szükségszerű, bár a fogyasztása tetszés szerinti. Ez az ital az egyik legelismertebb márka a sok közül. A koptatás mértéke a rizs szemeken ennél az italnál már 50 %, ami jelzi a közepes minőséget. Az illatainak a kipróbálásakor érezhető az ánizsos, gyömbéres, citromfüves zamat. Majd a finom, édes-száraz sake íz. Rizslisztes, éppen sülő kalács és kenyér, főtt tészta aromák terjengenek.
A Hokkan Daiginjo megkóstolásakor elengedhetetlen a változó hőmérséklet, azaz 5-50 fok között több fokoztaban kell próbálkozni. Ez a márka és ital finoman megalkotott és összeérlelt, lekerekített, selymes, bársonyos. Frissítőleg hatnak az ízei.
Fűszeressége erőteljesebb mint az átlag.
Details
Comparison
Question about the product
Print
Recommend
We recommend the following product(s) as accessories
Csomagajánlatok
Details
Details
A sake egy tradicionális Japán ital, amely a hódolói szerint a koleszterint csökkenti. Akár 50 fokra felmelegítve is fogyasztják. Speciális rizs fajtákat nemesítettek ki az ital alapanyagaként, és minden esetben hegyi kristályvizet használnak (vagy forrásvizet).
A nyugati civilizációban rizs bornak hívják, valójában az előállítási eljárása közelebb áll a sör megalkotásához. A különbség, hogy a sörnél a keményítőből lesz az első fázisban a cukor, majd a cukorból az alkohol. A sake esetében ez nem két fázis, hanem egyszerre, párhuzamosan történik.
A bor - sör -sake közötti különbség továbbá az alkoholtartalomban is van: a bor 9-16, a sör 3-9, a sake 18-20 %.
A rizst hántolják és a korpa eltávolítása után kezdődhet a sake előállítása.
New arrivals!
Products on sale!
Collactions
Gift boxed products
Boraink kartonos kedvezménnyel
Hungarian Craft Beers
Wines
Ciders
Gins
Whiskys
Rums
Liqueurs
Tequilas
Champagnes
Vodkas
Palinkas
Vermouths
Cognac, Brandy
Foreign Beers
Soft Drinks
Cocktail Ingredients
Absinthes
Delicatessen
Exclusive Drinks
Gift Packs
Package Offers
Wedding/Event
Change language
hu
en
Login
Email
Password
Login
Register
I forgot my password
Cookie settings
Our website uses cookies that are essential for basic operation. You can enable marketing related cookies for broader functionality. In this case you also accept the
privacy policy
I don´t agree
I Agree