TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rendezvény vagy esküvő? Töltse ki űrlapunkat!

Ugar Brewery Need for Speedo 033l 4,5%

Ugar Brewery Need for Speedo 033l 4,5%
Ugar Brewery Need for Speedo 033l 4,5%
Az Ugar Puszta Superheroes sorozat a vidéki életvitel azon jellegzetes alakjainak állít palackozott emléket, akik valamennyi kistelepülésen jelen vannak, sajátos tevékenységükkel határozva meg az adott lakókörnyezet napi rutinját.
A nyár végén debütált, kellemesen sósra és befogadhatóan savanyúra belőtt Red Speedo névre hallgató gose rövid idő alatt viszonylag nagy népszerűségre tett szert, így arra gondoltuk, hogy ne maradjon szegény egyedül, hanem kapjon még két testvért! Mituán megalkottuk az első testvért, a tokaji zöldszőlő-lével megbolondított Green Speedo-t, kaptunk egy fülest a Tiborgunk kávéját adó Roastopus csapatától, hogy hamarosan érkezik hozzájuk egy érdekesség Costa Ricáról. Ez a “valami” pedig nem volt más, mint a Bányai László kávéfarmjáról származó cascara, vagyis szárított kávégyümölcs. Amikor megkaptuk, kóstolgattuk egy ideig, hogy az édes, gyümölcstea jellegű italt adó cascarat mibe is tegyük, de végül a Speedora esett a választásunk. Így született meg a frissítően savanyú, igazi koffeinbomba Need for Speedo, a hétvégék energiaitala.

ABV: 4,5%
Komlók: Amarillo
Maláták: Pale Ale, Wheat, Acid, Hell
Kiszerelés: 0,33 L

Az Ugar sörök legnagyobb részét dobozban szállítjuk, ami a fény és oxigén teljes kizárása miatt így tovább marad friss. Amennyiben üveges verziót szeretnél, szívesen küldünk a készlet erejéig, ám ezt kérlek a megrendelés során jelezd felénk.
Bővebben
Nincs raktáron
770 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Cascara infused gose
Kiegészítő termékek