TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rendezvény vagy esküvő? Töltse ki űrlapunkat!

Club Mate 0,33l

Club Mate 0,33l
Club Mate 0,33l
A Club Mate előállításához szolgáló nyersanyagot a Dél-Amerikában őshonos Yerba tea cserjéből nyerik. A mate tea a dél és közép-amerikaiak egyik legfontosabb hagyományos, és legelterjedtebb itala.

A mate tea fogyasztása segítette hozzá a dél-amerikai indiánokat különböző fizikai megterhelések könnyebb legyűréséhez, de ugyancsak nagy népszerűségnek örvendett az európai betolakodók és kolonizátorok körében.

A mate serkentő hatását a koffein benne való kedvező arányú és majdnem mindenki számára mindenféle mellékhatások nélkül fogyasztható előfordulásának köszönheti. A yerba teacserje vegyi összetétele ugyancsak szinte mellékhatások nélkül semlegesíti a nehéz fizikai megterhelés utáni izomfáradtság érzését. A mate tea ezen csodálatos hatása akár egy korty elfogyasztása után is megfigyelhető. A Club Mate készítésekor a mate cserjén kívül tiszta cukor kivonatot is használnak - ezzel tartósítják az italt.

A Club Mate első osztályú mate tealevelekből készül, de édesebb, áttetszőbb és nyersanyagokban gazdagabb a hagyományosan elkészített mate teánál. Egyes orvosok véleménye szerint a mate szomjúságoltó hatásán kívül segít a szélsőséges időjárási viszonyokban való megterhelő fizikai teljesítmények (hegymászás, nagy hőségben való hosszabb gyaloglás) következményeképp fellépő idegi kimerültség legyőzésében, mindezt anélkül, hogy később alvászavarokat, idegrendszeri kimerültséget vagy ingerlékenységet okozna.

A Club Mate fogyasztása fontos nyersanyagok forrása lehet szervezet számára, emellett fokozza teljesítményt és kiváló íze van, ugyanakkor nem terheli túl szívet és keringési rendszert.
Bővebben
469 Ft
Részletek
A termék súlya miatt a Magyar Posta és MPL Postapont szállítási módok választása esetén termékenként 70 forint szállítási költséget számítunk fel, melyre nem vonatkozik a 30.000 forint feletti díjmentesség.
Kiegészítő termékek