100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Beluga Noble Vodka 0,7l 40%

Beluga Noble Vodka 0,7l 40%
Beluga Noble Vodka 0,7l 40%
A Beluga Noble Russian Vodka malátaszeszből és vízből készül a szibériai kutakból, így nagyon sima vodkát állítanak elő. Az alkotóelemeket ezután egy hármas szűrőn vezetik át, majd 30 napig hagyják pihenni, segítve a durva aromák semlegesítését, és hogy a szellem fokozza a gazdagságot és a lágyságot.
Bővebben
Rendelhető
12 490 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
Kedves Vásárlóink!
Az elmúlt időszakban rengeteg olyan esemény történt meg, aminek sosem szabadott volna. Úgy gondoljuk – mind magán személyként, mind vállalkozóként- hogy saját határainkon belül meg kell tennünk a lehető legtöbbet, egy zsarnok, korrupt rendszerrel szemben.
Éppen ezért, a mai naptól kezdve kínálatunkból kivezetünk minden Oroszországhoz kapcsolódó terméket, így határozatlan ideig nem kapható a Legend of Kremlin, a Russian standard, és a Beluga termék család üzletünkben és webshopunkban.
Nehéz döntés volt számunkra, hiszen vállalkozóként népszerű termékektől kell megválnunk, ám a vezetőség egyértelművé tette, nem kíván együtt dolgozni a fentiekhez hasonló beszállítókkal, illetve nem kíván ilyen rezsimet támogatni.
Fontosnak tartjuk ugyan akkor megjegyezni, hogy döntésünk nem kíván büntetni egyetlen vétlen orosz állampolgárt sem, akik nem tehetnek a kialakult helyzetről.
Köszönjük megértésetek, természetesen kollégáink szívesen segítenek helyettesítő termékek keresésében.