100% Törésgarancia!

Ha az italod megsérülne szállítás közben, garanciát vállalunk rá!

TOP termékek

Cége számára keres megbízható partnert? Töltse ki űrlapunkat!

Beluga Vodka Allure 0,7l DD 40%

Beluga Vodka Allure 0,7l DD 40%
Beluga Vodka Allure 0,7l DD 40%
Beluga Allure Vodka az orosz Beluga Polo csapat - a nemzetközi pólóversenyek idényes győztese - sportteljesítményének szimbólumává vált.

Ennek a vodkának a pihenőideje két teljes hónapig tart. Az ital nevéhez hasonlóan az Allure üveg is finom és finom, elegáns és enyhe. Közvetlen összefüggésben van ezzel az arisztokratikus, királyi sportággal.

Csodálatos megjelenése valódi barna bőrt használ, lágy aranypréseléssel kombinálva. A forma minden részletét hangsúlyozza a Beluga Allure vodka nemességét. Maga a palack egy drága és elegáns cikk benyomását kelti, és a luxus és a gazdagság légkörében rejlik.
Bővebben
Rendelhető
26 890 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
Kedves Vásárlóink!
Az elmúlt időszakban rengeteg olyan esemény történt meg, aminek sosem szabadott volna. Úgy gondoljuk – mind magán személyként, mind vállalkozóként- hogy saját határainkon belül meg kell tennünk a lehető legtöbbet, egy zsarnok, korrupt rendszerrel szemben.
Éppen ezért, a mai naptól kezdve kínálatunkból kivezetünk minden Oroszországhoz kapcsolódó terméket, így határozatlan ideig nem kapható a Legend of Kremlin, a Russian standard, és a Beluga termék család üzletünkben és webshopunkban.
Nehéz döntés volt számunkra, hiszen vállalkozóként népszerű termékektől kell megválnunk, ám a vezetőség egyértelművé tette, nem kíván együtt dolgozni a fentiekhez hasonló beszállítókkal, illetve nem kíván ilyen rezsimet támogatni.
Fontosnak tartjuk ugyan akkor megjegyezni, hogy döntésünk nem kíván büntetni egyetlen vétlen orosz állampolgárt sem, akik nem tehetnek a kialakult helyzetről.
Köszönjük megértésetek, természetesen kollégáink szívesen segítenek helyettesítő termékek keresésében.